Petició de recollida de pneumàtics: Signus

Els informem que, a partir del proper 1 de maig de 2013, la petició de recollida de pneumàtics haurà de fer-se a través del web SIGNUS (www.signus.es). Cap recollidor acceptarà peticions realitzades per cap altre via.

Per poder realitzar la petició, tot punt generador de residus ha de disposar de les seves claus d'accés. En el cas de no recordar aquestes claus, pot sol.licitar-les en qualsevol moment a través del web de petició de recollida de SIGNUS i les rebrà immediatament al seu correu electrònic.

Si encara no està adherit a SIGNUS per a complir amb les obligacions legals ambientals dels productors de residus de pneumàtics, truqui al telèfon 917670434 (horari: de 8:30 a 13:30 hores) o al telèfon 917681454 (horari: 14:30 a 17:30 hores), on el registraran i li facilitaran les seves claus d'accés.

NOVETAT

De manera temporal, s'ha habilitat un sistema telefònic automàtic en què també podrà realitzar les seves peticions de recollida de manera senzilla i ràpida a través del telèfon 902882115. Perquè el sistema automàtic l'identifiqui adequadament, haurà d'introduir a través del telèfon, quan se li sol.liciti, un Número d'Identificació Personal (PIN) que pot tenir a la pàgina de recollida gratuïta de pneumàtics, dins l'apartat "Administració Sistema".

Compartir
FaceBook  Twitter