Ja podeu comprar les vostres entrades Fórmula 1 amb descompte

20210225 f14JPG

 

F1 Gran premio
Moster2

Us informem que arran de l'acord amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, us podem facilitar descomptes en la compra de paquets i / o entrades per assistir tant a FORMULA 1 Gran Premi d'Espanya 2021, com al Premi Monster Energy de Catalunya de MOTOGP 2021

Cliqueu i seleccioneu  l'esdeveniment del qual voleu adquirir entrades i feu la vostra compra.

Introduïu el codi promocional següent: FEDERACIO21

El sistema us aplicarà el descompte.

Podeu consultar el preu de les entrades i packs amb el descompte aplicat. Només cal que continuï la compra fins a aplicar el codi promocional i el mateix sistema us calcularà el preu abans de fer la compra definitiva.

 

NOTA IMPORTANT: Els enllaços funcionen correctament amb Internet Explorer i Google Chrome

 entrada

 AJUDA / INFORMACIÓ:

 

  • El descompte que s'aplica és variable segons el període de la compra. Només és aplicable a un màxim de 4 entrades / passis / packs.
  • Cal utilitzar els enllaços d'aquesta pàgina per poder accedir a la compra d'entrades amb descompte, atès que són especials per a col·laboradors.
  • Sobretot, després d'inserir el codi promocional , marca a continuació les caselles de les entrades sobre les que cal aplicar el descompte, atès que un cop passada la pantalla, ja no es pot tornar enrere i haureu d'esperar que s'esgoti el temps de la sessió i fer la compra més tard.
  • Veure catàleg de descomptes.

 

Veure catàleg de descomptes

 

 
Compartir
FaceBook  Twitter