Es detecten diversos casos d'estafa als tallers de la comarca

Us informem que s'han detectat diversos casos d'estafa que s'estan produïnt als tallers de la comarca. Es tracta d'un noi que acudeix als tallers explicant que treballa per a Gruas Franco i que s’ha quedat sense benzina i no porta ni efectiu ni telèfon. Primer demana si pot trucar per telèfon, però mai localitza a ningú i després demana diners per poder posar benzina, assegurant que retornarà l’import deixat.

Fins al moment s'han detectat un volum molt alt d'empreses que han resultat estafades, tant del sector dels tallers d'automoció, com d'altres, amb imports que van de 20 a 50 €.

Des del Gremi ens hem posat en contacte amb els representants de Gruas Franco qui lamenten profundament la situació ja que no tenen cap relació amb aquesta persona, ni tan sols saben qui és, i a hores d'ara estan recollint informació per posar una denúncia als Mossos d’Esquadra.

Us demanem que si us heu trobat amb aquesta situació, si us plau, ens ho comuniqueu a la Sra. Nuri Amela al telèfon 937361103, o bé al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">.

Compartir
FaceBook  Twitter