Acció contra els tallers il·legals

Acció contra els tallers il·legals i la competència deslleial

La crisi ha fet proliferar els tallers clandestins d'automoció, on el baix preu s'imposa sobre el rigor i la qualitat de les reparacions, d'aquesta manera redueixen la seguretat viària i generen pèrdues al sector. El Gremi per les trucades que rep a la setmana, també percep que ha augmentat notablement el nombre de casos que prescindeixen del marc legal per engegar un negoci que comporta una competència deslleial pel sector.

Des del Gremi us demanem que quan constateu aquestes pràctiques il·legals, ens ho comuniqueu i ens feu arribar fotografies perquè puguem documentar aquestes denúncies mitjançant la instancia i les proves fotogràfiques.  Els casos es tramiten a  Seprona com a via paral·lela a l'Administració.

El Gremi ha tramitat les instàncies de denúncia, s'ha hagut de respectar unes ordenances que fixen uns terminis de temps. Aquest procés de vegades es fa llarg fins que arriba la resolució de tancament voluntari. Tots hem de ser conscients que hem de fer aquestes accions dins del marc legal que l'Ajuntament té per realitzar aquests procediments.

Si teniu coneixement de tallers il·legals en la vostra zona poder trucar al Gremi i informar-nos-en, si podeu a més a més documentar aquesta informació amb foto ens facilitareu molt la feina.

Compartir
FaceBook  Twitter