Estafa per suplantació d'identitat en la compra de vehicles

Estafa per suplantació d'identitat en la compra i finançament de vehicles

Des de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, de Girona, ens han alertat i ens han demanat difondre les dades, d'una persona que compra vehicles suplantant la identitat per al seu finançament, actuant arreu del territori. 

 

L'individu s'interessa per un vehicle que apareix a Internet, efectua tots els tràmits per correu electrònic i facilita un telèfon mòbil: 632346801. Aparentment tot sembla correcte, ja que facilita les nòmines, DNI del pressumpte comprador, que resulta que no és ell, sino que simula ser una altra persona. Actua amb tanta diligència, que no aixeca sospita. L'entitat li aprova la financiació i signa l'operació, sense que ningú s'adoni que no és ell.

 

Estigueu alerta i en les operacions que realitzeu via internet, comproveu si els documents són correctes i quan es presenti a signar l'operació, demaneu el DNI original. Si detecteu alguna operació sospitosa o si han intentat estafar-vos, comuniqueu-ho a la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra per tal de poder identificar-lo:

Mossos d’Esquadra

Unitat d’Investigació – Girona

Grup d’Estafes

Tel. 972181600, ext. 61059

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."

Compartir
FaceBook  Twitter