Increment de l'impost del gas 134a a partir de l'1 de gener de 2016

Us recordem que ha finalitzat el régim transitori recollit per normativa i a partir de l'1 de gener de 2016 la taxa que grava el gas 134a, utilitzat en la càrrega d'equips d'aire condicionat i de climatització de vehicles, és de 26 euros/kg.

Es recorda que els tallers, en aquest cas, teniu la consideració de consumidor final, sempre que us limiteu a adquirir el material per a utilitzar-lo en els vehicles dels vostres clients directes, per aquest motiu, quan adquiriu el gas 134a haureu de pagar el impost, el qual el podreu repercutir al client final en la factura.

En el cas que part del gas que compra el taller es destini a la reventa s'amplien les obligacions legals.

Recordeu que el gas s'ha de vendre amb el mateix impost que ha suportat, és a dir, si el gas s'ha adquirit durant el 2015 s'haurà de facturar al client amb l'impost corresponent al 2015, que és de 17.16 euros/kg.

Si necessiteu ampliar informació sobre aquesta taxa podeu adreçar-vos al nostre assessor fiscal, el Sr. Ramon Soler, els dimarts, de 10 a 13h, o bé per correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Compartir
FaceBook  Twitter