El taller ha de tenir inscrites correctament totes les activitats que desenvolupa

placa industria 150px

Des del Gremi us recomanem que comproveu si teniu inscrites correctament al RASIC totes les branques que desenvolupeu al taller, és a dir MECÀNICA, ELECTRICITAT, CARROSSERIA I/O PINTURA, així com les especialitats de MOTOCICLETES I PNEUMÀTICS.

Recentment hem detectat que augmenten els casos de tallers que realitzen branques que no tenen comunicades al permís d'Indústria. Aquest fet, davant d'una inspecció d'Indústria o bé del Servei de Protecció a la Natura (SEPRONA) podria implicar una sanció. 

Aprofitem també per recordar-vos que tant les branques que desenvolupeu al taller, com el vostre número d'Indústria han de constar a la placa que cal tenir a la façana del taller. 

Per últim, recordar-vos els tallers han de comptar almenys amb una persona vinculada al taller, contractada a temps complet i responsable tècnic amb la titulació acreditativa per a les branques que es porten a terme al taller. Des del Gremi, amb la col·laboració de Cecot Formació, oferim cursos per obtenir aquest Certificat d'Aptitud.

Podeu ampliar informació a la secretaria del Gremi, Nuri Amela, al telèfon 937361103, o bé al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Compartir
FaceBook  Twitter