Obligatorietat de la tramitació electrónica de la gestió de residus

RDS

Obligatorietat de la tramitació electrónica de la gestió de residus

 

Us informem que el passat 2 d'abril va finalitzar el termini perquè la gestió documental del trasllat dels residus pogués fer-se en format paper, com s'ha fet fins ara. A partir d'aquesta data tota la tramitació passa a ser electrònica.

 

Malgrat això, la plataforma SDR (Sistema Documental de Residus), encara té deficiències operatives que impedeixen la seva posada en marxa, per la qual cosa, de manera temporal, l'Agència de Residus de Catalunya encara permetrà durant algun temps la documentació en format paper. No obstant això, aquesta temporalitat de l'ús del paper no està definida, encara que entenem que serà curta.

 

En el moment en què el SDR estigui operatiu per a aquestes gestions, organitzarem unes sessions informatives per a explicar el procediment (encara desconegut) per a aquesta tramitació electrònica. Mentrestant és molt important que tingueu  a mà la següent documentació:

  1. Codi de productor de residus (P-______). És necessari verificar que les dades relatives al codi de productor siguin correctes (adreça, NIF,…)
  2. Notificació prèvia de trasllat (NP) per als residus que ho requereixin. Tenen vigència de 3 anys.
  3. Claus d'accés al SDR a mà per a accedir al portal quan sigui necessari.

Per a la comprovació d'aquestes dades i la gestió de les notificacions prèvies de trasllat podeu contactar amb el Gremi i us assessorarem en la seva tramitació.

Recordeu que el taller ha de conservar còpia de tota la documentació relacionada amb la gestió de residus i lliurament de residus al transportista.

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Webinar Perspectives en el taller fins el 2025 - Inscriu-te!!

 20210225 fecavem2

20210225 fecavem3

 

20210225 fecavem4

 

 
Compartir
FaceBook  Twitter  

Nova tarifa de Signus

20200903 capçalera

Nova tarifa de Signus

Signus ens ha informat de les seves noves tarifes de preus. L'increment s'aplicarà a partir d'avui i amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener d'enguany.


Consulta els nostres serveis aquí.

Compartir
FaceBook  Twitter  

Ja podeu comprar les vostres entrades Fórmula 1 amb descompte

20210225 f14JPG

 

F1 Gran premio
Moster2

Us informem que arran de l'acord amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, us podem facilitar descomptes en la compra de paquets i / o entrades per assistir tant a FORMULA 1 Gran Premi d'Espanya 2021, com al Premi Monster Energy de Catalunya de MOTOGP 2021

Read more: Ja podeu comprar les vostres entrades Fórmula 1 amb descompte

Compartir
FaceBook  Twitter  

Els ajuts del Pla Renove es poden sol·licitar a partir de demà

20200903 capçalera

 

Els ajuts del Pla Renove es poden sol·licitar a partir de demà

 La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha informat que a partir del 20 d'octubre es podran sol·licitar els ajuts del Pla Renove.

Les sol·licituds es poden fer a partir de les 10:00h del 20 d'octubre i podeu accedir a través d'aquest enllaç.

L'accés es podrà fer només amb certificat electrònic de persona física i cal tenir preparada la documentació mínima exigida per la normativa. Un cop dins, l'aplicació és podrà reservar l'import de l'ajut corresponent per l'operació de compra del vehicle.

 

L'avaluació i validació dels expedients d'ajuts s'iniciarà al mes de novembre i el procés continuarà durant la primera meitat de 2021.

Us recordem els beneficiaris dels ajuts poden ser les persones físiques majors d'edat residents a l'Estat espanyol, professionals autònoms i empreses privades. Els vehicles que poden ser subvencionats han de pertànyer a les categories N1, N2 o N3 i complir unes condicions. Les més destacades són aquestes:

 

• Que siguin vehicles nous amb matriculació igual o posterior al 15 de juny de 2020.
• Vehicles semi nous adquirits en un concessionari amb data de matriculació mínim des de l'1 de gener de 2020 i amb data de compravenda igual o posterior al 15 de juny.

 

Les subvencions s'atorgaran a les sol·licituds que compleixin tots els requisits establerts al Reial Decret 25/2020 i per ordre de presentació de les sol·licituds fins a esgotar-se el pressupost disponible o fins a la data màxim de vigència del programa, el 31 de desembre de 2020.

 

Podeu consultar el Reial Decret 25/2020 aquí.

Compartir
FaceBook  Twitter