Webinar Perspectives en el taller fins el 2025 - Inscriu-te!!

 20210225 fecavem2

20210225 fecavem3

 

20210225 fecavem4

 

 
Compartir
FaceBook  Twitter  

Ja podeu comprar les vostres entrades Fórmula 1 amb descompte

20210225 f14JPG

 

F1 Gran premio
Moster2

Us informem que arran de l'acord amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, us podem facilitar descomptes en la compra de paquets i / o entrades per assistir tant a FORMULA 1 Gran Premi d'Espanya 2021, com al Premi Monster Energy de Catalunya de MOTOGP 2021

Read more: Ja podeu comprar les vostres entrades Fórmula 1 amb descompte

Compartir
FaceBook  Twitter  

Els ajuts del Pla Renove es poden sol·licitar a partir de demà

20200903 capçalera

 

Els ajuts del Pla Renove es poden sol·licitar a partir de demà

 La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha informat que a partir del 20 d'octubre es podran sol·licitar els ajuts del Pla Renove.

Les sol·licituds es poden fer a partir de les 10:00h del 20 d'octubre i podeu accedir a través d'aquest enllaç.

L'accés es podrà fer només amb certificat electrònic de persona física i cal tenir preparada la documentació mínima exigida per la normativa. Un cop dins, l'aplicació és podrà reservar l'import de l'ajut corresponent per l'operació de compra del vehicle.

 

L'avaluació i validació dels expedients d'ajuts s'iniciarà al mes de novembre i el procés continuarà durant la primera meitat de 2021.

Us recordem els beneficiaris dels ajuts poden ser les persones físiques majors d'edat residents a l'Estat espanyol, professionals autònoms i empreses privades. Els vehicles que poden ser subvencionats han de pertànyer a les categories N1, N2 o N3 i complir unes condicions. Les més destacades són aquestes:

 

• Que siguin vehicles nous amb matriculació igual o posterior al 15 de juny de 2020.
• Vehicles semi nous adquirits en un concessionari amb data de matriculació mínim des de l'1 de gener de 2020 i amb data de compravenda igual o posterior al 15 de juny.

 

Les subvencions s'atorgaran a les sol·licituds que compleixin tots els requisits establerts al Reial Decret 25/2020 i per ordre de presentació de les sol·licituds fins a esgotar-se el pressupost disponible o fins a la data màxim de vigència del programa, el 31 de desembre de 2020.

 

Podeu consultar el Reial Decret 25/2020 aquí.

Compartir
FaceBook  Twitter  

Nova tarifa de Signus

20200903 capçalera

Nova tarifa de Signus

Signus ens ha informat de les seves noves tarifes de preus. L'increment s'aplicarà a partir d'avui i amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener d'enguany.


Consulta els nostres serveis aquí.

Compartir
FaceBook  Twitter  

COVID-19 | El Tribunal Suprem suspèn cautelarment l'Ordre que fixava els terminis per passar la ITV

COVID-19 | El Tribunal Suprem suspèn cautelarment l'Ordre que fixava els terminis per passar la ITV 
 

Arran d'aquesta sentència, els vehicles que passen a partir d'ara la ITV acollits a alguna pròrroga establerta per l'Estat d'Alarma, se'ls aplicarà de forma cautelar la data en que es fa la ITV i no la que apareix en la ITV caducada.

El Tribunal Suprem, el 24 de setembre, ha suspès cautelarment l'apartat segon de l'Ordre 413/2010, del 15 de maig, per la qual s'estableixen mesures especials per ala Inspecció Tècnica de Vehicles per l'Estat d'Alarma.


L'apartat suspès indica que la data de referència per passar la següent ITV seria la que consta en la targeta d'ITV i no la pròrroga concedida com a conseqüència de l'Estat d'Alarma.
 

Aquest Alt Tribunal considera que al descomptar el període de pròrroga, l'Administració està escurçant la duració de les ITV i obliga als particulars a realitzar la següent operació abans del previst. Segons la sentència en aquesta situació estan en conflicte dos interessos privats: les concessions de la ITV i els titulars dels vehicles.
 
Podeu consultar la norma aprovada el passat mes de maig aquí
Compartir
FaceBook  Twitter