El Gremi de Tallers reelegeix per unanimitat Pasqual Moya com a president

TERRASSA (BARCELONA), 4 Maig (EUROPA PRESS) -

L'assemblea general del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils, celebrada el 28 d'abril, ha escollit per unanimitat la candidatura de Pasqual Moya per presidir l'organisme, que repetirà en el càrrec durant quatre anys més.

Moya té un equip que ho integren com a vicepresident Joan Berenguer (Planchistería Berenguer), com a secretari Alex Vert (Mavisa Terrassa), com a tresorer Sebastià Ventayol (Garatge Sebastià Injecció) i com a vocals Pere Esteve (Servisauto), Manuel Restoy (Autosport Mecánica) i Miguel Méndez (Talleres Gibraltar), segons ha informat aquest dimecres Cecot en un comunicat.

En la celebració de l'assemblea es van establir els objectius amb vista al nou mandat, que passen per la lluita contra l'intrusisme i la competència deslleial.

També van tractar la divulgació entre els automobilistes sobre les pràctiques abusives efectuades per les companyies asseguradores que obliguen als clients a no portar el vehicle sinistrat al taller que desitgin, vulnerant el dret a decidir del propietari.

L'assemblea, que va comptar amb més d'una cinquantena de tallers, a més d'escollir a Moya també va servir per resumir les activitats portades a terme durant l'últim exercici, així com l'aprovació els comptes anuals.

 

Font: aldia.cat

Compartir
FaceBook  Twitter