Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària 2023

Us convoco a la propera Assemblea General Ordinària del Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Terrassa i Comarca, que tindrà lloc el dijous, 22 de juny 13.30h en primera convocatòria i a les 13.45h en segona convocatòria, a la seu del Gremi, amb l’ordre del dia següent:

 

 1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea General anterior.
 2. Lectura i aprovació de la memòria d’activitats de l’any 2022.
 3. Lectura i aprovació de l’estat de comptes de l’any 2022.
 4. Lectura i aprovació dels objectius per a l’any 2023.
 5. Torn obert de paraules.

Si teniu previst assistir a l'assemblea, envieu un correu a:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

En finalitzar la reunió hi haurà un pica-pica relacional.

 

 

Manel Restoy

President

image12227198-removebg-preview.png
Compartir
FaceBook  Twitter  

L'economia catalana registra una variació interanual del 2,9% al primer trimestre 

El Producte Interior Brut de Catalunya (PIB) registra una variació interanual del 2,9% al primer trimestre de 2023, segons l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). L'augment del PIB s'explica principalment per l'evolució del comerç exterior, ja que les exportacions totals a l'estranger creixen un 15,5% interanual i les importacions totals, un 8,7%.

 

Des de l'òptica de la demanda, el comerç exterior és el component que més contribueix al creixement del PIB del primer trimestre. Les exportacions totals a l'estranger presenten una variació interanual positiva del 15,5%, que representa una millora respecte al trimestre anterior (7,5%).

 

L'anàlisi des de l'òptica de l'oferta mostra un creixement de l'activitat industrial del 3,6%, mentre que el trimestre anterior va registrar una reducció del -2,9%. Per branques d'activitat, destaca el creixement de la indústria de l'automoció i la fabricació de materials i equips elèctrics, segons els indicadors d'activitat del sector.

 

El sector dels serveis incrementa la seva activitat un 3%, un punt i vuit dècimes per sota del trimestre anterior (4,8%). La branca del comerç, transport i hostaleria creix un 6,8%. Segons els indicadors d'activitat dels serveis, la restauració, l'hostaleria, el comerç a l'engròs i el transport aeri són les branques amb un major avenç aquest trimestre.

 

Més informació aquí

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Podeu consultar el padró de vehicles que tributen per l'impost sobre les emissions de diòxid de carboni

'Agència Tributària de Catalunya informa que a partir de l'1 de maig ja es pot consultar el padró provisional de vehicles que tributen per l'impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica. Podeu consultar el llistat aquí.

A la pàgina web d'Hisenda trobareu informació sobre el calendari, els canals de pagament i els d'atenció i informació. També sobre la possibilitat de domiciliar el pagament amb una bonificació del 2%.

Consulteu les preguntes freqüents sobre l'impost aquí.

Compartir
FaceBook  Twitter  

Entrades Saló Automòbil Barcelona 2023

Entrades Saló Automobile Barcelona 2023

 

T'informem que aquest any el Saló Automobile Barcelona es durà a terme del 13 al 21 de maig. En paral·lel, en el mateix recinte firal, també es celebra el Saló Motoh de l'11 al 14 de maig.

 
Els preus de les entrades oscil·len en funció del dia que s'hi vulgui anar:
 • 10 € cap de setmana Saló Automòbil i Saló Motoh¡ (13 i 14 de maig)
 •   8 €  últim cap de setmana Saló ( 20-21 de maig) 
 •   7 € entre setmana (15-19/05)
 •   Menors de dotze anys entrada gratuïta
 
Ara amb el Gremi, pel fet d'estar Associats, pots gaudir d'un preu especial 6 € a totes les entrades independentment del dia que vulgueu anar. 
 
 
Has de tenir present:
 
 • No són entrades físiques. Et farem arribar un codi i cada codi correspondrà a una entrada.
 • Cal que et baixis l'entrada des del web del Saló, seleccionant el tipus d'entrada i el dia concret que hi voleu anar.
 • L'entrada només valdrà pel dia escollit. Això vol dir que s'haurà de tenir cura a l'hora de seleccionar el dia i assegurar-se que s'ha fet correctament.
 • El codi s'enviarà per correu electrònic.
 • La  Fira, no admetrà devolucions de codis, per la qual cosa demanarem només el nombre de codis encarregats. Per aquest motiu, assegura't de demanar-les amb temps. Si vols anar el primer cap de setmana (13-14/05), no esperis. Demana-la abans de les 12 del matí d'avui  09/05/2023.
 • Sol·licita el nombre d'entrades, omplint el formulari aquí


Compartir
FaceBook  Twitter  

Es busca desmuntadora de rodes

Us informem que un taller agremiat vol comprar una desmuntadora de rodes de segona mà.


Per tant, si disposeu d'aquest tipus de maquinària i voleu vendre-la podeu contactar amb la secretaria del Gremi, Maite Pérez, al telèfon 937361103, o bé al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i us posarem en contacte amb l'empresa sol·licitant.
Compartir
FaceBook  Twitter