Impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

Impost sobre les emissions de CO2dels vehicles

 

Us informen que el passat 5 d'abril es va publicar el nou decret llei de mesures urgents en l'àmbit tributari i financer amb l'objectiu de pal·liar els efectes econòmics de la guerra a Ucraïna i entre altres aspectes recull que es mantenen les tarifes aplicades en l'exercici 2020 sobre l'impost de les emissions de CO2.

 

Les tarifes entren en vigor el 31 de desembre del 2021 i es liquidarà entre l’1 i el 20 de novembre d’enguany. Les tarifes de l’exercici 2021 són:

 

 

A) Vehicles de la categoria M1 i de les categories L3e, L4e, L5e i L7e (turismes i motocicletes)

20220407

B) Vehicles de la categoria N1 (furgonetes)

20220407 1

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Parlem de consum? Aquest 19 de maig a la Cecot

20220407 Conesa acte Consum

20220407 Conesa acte Consum 2

20220407 Consum 2

 

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

El TSJC anul·la l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona de la ZBE

El TSJC anul·la l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona de la ZBE

El Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya, TSJC, ha emès una sentència que anul·la l’aplicació de l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona que regula el desplegament de la ZBE de Barcelona per manca d’informes tècnics adequats, per afectar a un àmbit geogràfic massa extens i per una excessiva restricció de la tipologia de vehicles afectats. La sala contenciosa administrativa ha acceptat parcialment els recursos de diverses entitats que s’hi oposaven. Ara, l’Ajuntament de Barcelona té 30 dies per presentar un recurs al mateix TSJC.

Des de l’Ajuntament de Barcelona han anunciat que no es tracta d’una sentència ferma i que per tant, la ZBE continua vigent. També ha anunciat que avui a la tarda es reuniran tots els ajuntaments implicats en la ZBE, així com l’Àrea Metropolitana i la Generalitat per decidir les actuacions a partir d’ara.

Compartir
FaceBook  Twitter  

Convocatòria del Perte del vehicle elèctric i connectat

Convocatòria del Perte del vehicle elèctric i connectat 

 
El passat 18 de març va ser publicada en el BOE la convocatòria per la qual es regirà la concessió de les ajudes per un valor de 2.975 milions d'euros corresponents a la part industrial del 
 

Els projectes aprovats sempre hauran de comptar amb un participant de cadascun dels tres blocs obligatoris: fabricant de bateries, fabricador d'automòbil i fabricant de components, per la importància de tots els elements de la cadena de valor.

 

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Estafa per suplantació d'identitat en la compra de vehicles

Estafa per suplantació d'identitat en la compra i finançament de vehicles

Des de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, de Girona, ens han alertat i ens han demanat difondre les dades, d'una persona que compra vehicles suplantant la identitat per al seu finançament, actuant arreu del territori. 

 

L'individu s'interessa per un vehicle que apareix a Internet, efectua tots els tràmits per correu electrònic i facilita un telèfon mòbil: 632346801. Aparentment tot sembla correcte, ja que facilita les nòmines, DNI del pressumpte comprador, que resulta que no és ell, sino que simula ser una altra persona. Actua amb tanta diligència, que no aixeca sospita. L'entitat li aprova la financiació i signa l'operació, sense que ningú s'adoni que no és ell.

 

Estigueu alerta i en les operacions que realitzeu via internet, comproveu si els documents són correctes i quan es presenti a signar l'operació, demaneu el DNI original. Si detecteu alguna operació sospitosa o si han intentat estafar-vos, comuniqueu-ho a la Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra per tal de poder identificar-lo:

Mossos d’Esquadra

Unitat d’Investigació – Girona

Grup d’Estafes

Tel. 972181600, ext. 61059

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."

Compartir
FaceBook  Twitter