• Treu partit del gremi

    Treu partit del gremi

  • Vols obtenir el títol de responsable de taller?

    Vols obtenir el títol de responsable de taller?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Quan s’ha de passar la ITV dels vehicles que han vist retallada la vigència de la revisió arran de l’estat d’alarma?

Sin título 600 x 397 px 3

Us informem que el Tribunal Suprem ha declarat recentment anul·lar l'Ordre Ministerial que va aprovar el Govern per solucionar el col·lapse en les revisions d'ITV arran del tancament de les estacions d'ITV duran l'estat d'alarma de març de 2020.

Un cop s’ha conegut la sentència, alguns socis ens heu fet arribar els vostres dubtes sobre si us en podeu beneficiar o no. Per això, us volem explicar en més detall quins vehicles es podran acollir a aquesta mesura. En concret, només es podran beneficiar els vehicles als quals els caducava la revisió d’ITV entre el 14 de març i el 20 de juny de 2020. Si és el vostre cas haureu de passar la propera revisió de la ITV tenint en compte la data en què van fer l'última revisió i no la data que posa com a límit a la targeta de la seva ITV.

En canvi, no es poden beneficiar els vehicles que els caducava la ITV entre el 21 de juny i el 31 d’agost de 2020. En aquest període les estacions d’ITV ja estaven obertes, però hi havia un col·lapse per atendre a tothom. El govern va aprovar en un Decret-Llei una pròrroga de 3 mesos per passar la revisió. Aquest Decret-Llei no es pot recórrer als Tribunals i per tant no se li aplica l’anul·lació i es manté la data de revisió de la ITV que posa a la seva targeta de la ITV.

Compartir
FaceBook  Twitter