• Treu partit del gremi

    Treu partit del gremi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oberta la convocatòria pels ajuts CCAM 2024

El DOGC ha publicat la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda del 2024.

Els programes del CCAM per al comerç al detall i les empreses de serveis són els següents:

1. Quines són les línies i les despeses de la subvenció?

Aquest programa 5 de la subvenció té diferents àmbits:

  • Àmbit 1. Recuperació dels locals buits: despeses derivades de la compra, arrendaments o concessió administrativa de locals i de l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local. 
  • Àmbit 2. Reforma d’establiments: despeses derivades de la reforma o millora d’establiments comercials, de serveis i de parades de mercats municipals sedentaris. 
  • Àmbit 4. Adequació d’establiments comercials i de serveis, i parades de mercats municipals per l’optimització de l’ús de l’aigua: despeses derivades de l’adaptació dels establiments comercials i de serveis, i parades de mercats municipals, al compliment de les noves normatives que persegueixen optimitzar l’ús de l’aigua en l’actual escenari d’emergència per sequera.

2. Quins són els requisits o condicions de la subvenció?

Inversió entre 2.000 € i 60.000 €. En l’àmbit 4 la inversió mínima ha de ser de 1.000 €.

Es podrà presentar una única sol·licitud per aquest programa, o dues sempre que una sigui de l’àmbit 4.

3. Qui podria ser una persona beneficiària de la subvenció?

Persones empresàries o societats que compleixin els requisits anteriors. 

4. Quina és la quantia del programa 5 de la subvenció CCAM?

La subvenció cobreix fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 €. En l’àmbit 4, el màxim és 3.000 €.

5. Quin és el termini per presentar les sol·licituds de la subvenció?

El termini per presentar sol·licituds s’ha establert des del 8 de maig de 2024 fins a l’exhauriment de pressupost amb límit màxim 31 de desembre de 2024.

Teniu més detalls sobre la convocatòria aquí.

Podeu consultar les bases dels ajuts aquí.

T’ajudem a tramitar la subvenció

T’ajudem a tramitar els ajuts del CCAM. Aquest servei té un cost de 300 € per als socis Open de la Cecot i un 5% de descompte per la resta de socis. A més, si t’aproven l’ajut et podem ajudar a preparar la justificació, que tindrà un cost de 225 € per als socis Open i un 5% de descompte per la resta de socis de la Cecot. Demana’ns més informació al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Compartir
FaceBook  Twitter